PARVIN SHAMS

Traditionele Perzische Threading en Huidverzorging

Threading Persian Methode is de originele methode van ontharen met een touw en wordt enkel op het gezicht en de wenkbrauwen toegepast. Traditionele Perzische huidverzorging wordt gecombineerd met volledige gezicht ontharen met draad!

Na een fameuze FULL FACE THREADING is het ideale moment om een gelaatsverzorging te ondergaan om de volgende belangrijke redenen:

1- Al de haren zelfs donshaartjes zijn weg en de poriën zijn open waardoor alle ingrediënten en vitaminen van onze biologische ampullen mooi in de huid kunnen dringen.

2- Na een Full Face Threading stimuleren we de doorbloeding in het gezicht! Bloed zorgt voor de aanvoer van zuurstof die heel belangrijk is voor de aanmaak van de nieuwe huidcellen en transporteert vitamines en mineralen naar de actieve cellen.

3- Door threading en betere doorbloeding maken we de slapende huidcellen ook wakker, wat heel belangrijk is voor de regeneratie van de huid .

 

Deze traditionele methode zorgt voor een betere regeneratie van de huid en zorgt ervoor dat ons lichaam op een natuurlijke manier zelf nieuwe huidcellen gaat aanmaken!

Scroll naar boven