PARVIN SHAMS

Haar & hoofdhuid therapie

Lees meer over

Haar & hoofdhuid therapie

Alles begint bij een gezonde hoofdhuid.

Gezond, glanzend en mooi haar groeit altijd uit een gezonde hoofdhuid! Er zijn verschillende oorzaken voor een slechte hoofdhuid en/of haarkwaliteit.

Deze oorzaken kunnen intern vanuit het lichaam ontstaan of zijn extern door een chemische behandeling of invloeden van buitenaf.

Zo zijn stress, een tekort aan bepaalde vitamines en mineralen of natuurlijkΒ interne oorzaken. Een slechte chemische kleuring of ontkleuring, de zon, zeewater of chloor in het zwembad zijn bv. externe oorzaken.

Deze oorzaken kunnen voor problemen zorgen zoals haaruitval, een vettige of droge hoofdhuid en schilfers, dunner wordend haar, vochtarm haar, ziektes zoals psoriasis, alopecia, eczeem of hoofdschimmel.

De juiste behandeling is onze prioriteit.

Na een gesprek met de klant proberen we een juiste behandeling in ons center voor haar/ hem te kiezen of soms adviseren we om een arts of een dermatoloog te bezoeken.
Soms gaat het om een kleine aanpassing van producten die thuis wordt gebruikt of een grondig verzorging van de hoofdhuid of een reconstructie behandeling voor het haar maar soms is er ook een medische onderzoek of voorschrift nodig.
Laten we samen met u op zoek te gaan naar het juiste pad naar een gezonde haar en hoofdhuid.

Heeft u een vraag voor ons?

Contacteer ons gerust!

Scroll naar boven